top of page
Forfatterens bilderhlarno

Bluestrain-uke 35


Foto: Janiva Magness by Jay Gilbert
















Det strømmer på med nye CD-er og de aller fleste kommer fra bluesens hjemland. Det virker som CD-en holder skansen bedre enn her i Skandinavia.

Scott Weiss Band mottatt pr. post med deres album .."Live in Europe" hvor de har gjort opptak av konsertene med 4 mikrofoner og 2 spors mikser.. Det låter litt skranglete, røft, hardt men det er så dansefoten begynner å bevege seg. En slags bootleg. Melodi nr. 7 på Bluestrain med sporet - Bring me home..

Vi spiller tittelsporet fra Tab Benoits nye album..I hear thunder. Tab Benoit som er ivrig kriger for bevaring av våtområdene i Louisiana har denne gangen med seg svenskamerikaneren Anders Osborne som gjør et fantastisk jobb med sin gitar. Håper vi får oppleve Anders Osborne i Norge gjerne med Tab Benoit.

Texaneren Tab Val er et nytt bekjentskap for meg. Sønnen min som spiller hardrock fra Metal Express Radio gav meg denne innspillingen. Tab Val har nærmest vokst opp med Stevie Ray Vaughan og ZZ Top og er sterkt påvirket av Texas Blues men her ligger han mye bakpå i en følelsesladet fremføring og for en stemme!!

Vi avslutter med nederlenderen fra Wien og nyter hans vakre, dype stemme. Hans Theesink er en innertier i soul/blues verden. Vi har følgende liste..


Janiva Magness - I am alive - Stronger for it (Sist gang på Blues in Hell 2011)

Reidar Larsen - Eg er syklist - Kom inn te oss

Thorbjørn Risager & Black Tornados - Fire inside -Navigation Blues

Paul Val - We just dont know

Nyheter fra Bluesprofessoren ..CD-er og bøker

Tab Benoit - I hear Thunder - tittel

Roffe Wikstrøn - Så skønt så skønt - Ballader og Brøl

Scott Weiss Band - Bring me home - Live in Europe

Berg/Nordahl - Majorstuen Kryss

GTSaras beste..

Hans Theesink - Wishing Well

21 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page